Welcome To

Nieuws

 • WE ARE MOVING!
  • June 19th, 2019
  • Noraly

  In september gaan wij verhuizen naar de Boschstraat nr 60!   We betrekken het prachtige monumentale pand met stadstuin in september 2019. Voor meer informatie volgen jullie best Facebook of...

  Feestje? Promotie? Borrel?
  • July 10th, 2017
  • Noraly

  Ben jij op zoek naar een leuke locatie voor je feestje? Dan zit je goed bij ons! We hebben onze ruimte al meerdere malen ter beschikking gesteld voor een promotie...

Cake bestellingen

Een heerlijke red velvet taart? Een gedecoreerde verjaardagstaart? Een bruidstaart?

 

Wat is er mogelijk?

 • Custom made cupcakes (eventueel met logo)
 • Custom made mini cupcakes (eventueel met logo)
 • Custom made taarten
 • Giant cupcakes (cakesmash)
 • koekjes (verpakt in individuele zakjes of los)
 • Cakepops

Er zijn verschillende mogelijkheden qua smaak en vulling. We denken graag mee in je wensen. Neem contact met ons op via bestellen@pieceofcakemaastricht.nl of bel even!

Wij staan open voor alles en gaan graag de uitdaging aan! Heb je zelf al wat onderzoek gedaan en een voorbeeld gevonden van jouw ideale taart of ander lekkers? schroom dan niet om dit voorbeeld aan ons voor te leggen.

 

 

High tea

Voor 20 euro per persoon kun jij bij ons komen genieten van een heerlijke high tea! Dit gedurende 2u.

We serveren alles op een étagère, je krijgt dus alles in een keer geserveerd.

pg-18-embleem

 

Wat mag je verwachten:

-Hartige wraps; 4 soorten wraps met een gevarieerd beleg. Dit hangt vaak af van onze seizoenskaart

-Scones; 2 scones p.p. met clotted cream en jam

-Variatie zoet; van mini cupcakes tot mini cheesecakes, 5 zoetige items.

-Thee of koffie; We serveren 3 soorten thee. Lust jij geen thee? Geen probleem! Koffie mag ook!

-Waterinfusion; Van al dat lekkers krijgen we dorst. Een karaf met munt en sinaasappel staat klaar!

 

 

 

De high tea dient op voorhand gereserveerd te worden. Dit kun je doen via ons reservatie formulier.   Heb je allergieën? Zet dit eventjes bij de opmerkingen en we proberen er zo goed mogelijk rekening mee te houden!

Ben je verhinderd? Of kan er iemand uit het gezelschap niet mee komen? 24u voor de reservatie kun je het nog kostenloos annuleren. Helaas zijn wij genoodzaakt om annuleringen op de dag zelf in rekening te brengen.

Custom Title

Algemene uniforme voorwaarden horeca

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze treft u als bijlage aan. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op uw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands-pdf-1

2017_khn_uvh_engels1

Privacy

Piece of Cake respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken je gegevens om de reservaties zo vlot mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Piece of Cake zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Persoonsgegevens mogen ingezien worden en eventueel gecorrigeerd. Dit omvat het herstellen van fouten dan wel verwijdering van alle of onjuiste persoonsgegevens. Piece of Cake gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als je een reservering of bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig  om de reservatie of bestelling te bevestigen en bij eventuele vragen u te contacteren. Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we alleen om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken.

Piece of Cake verkoopt uw gegevens niet. Piece of Cake zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.