Welcome To

Team

Fabiola Arends
Eigenaresse

Geen bakwonder, maar wel veel bewondering. Geen stille kracht, maar een duidelijke aanwezigheid. Piece of Cake draait voor mij om de liefde voor zoetigheden en het aanbieden van een goede aangeklede kop koffie. Hopelijk zie ik jullie snel om jullie net zo verliefd te krijgen?!

Noraly Franssen
Eigenaresse

Als creatieveling van het stel, gaat het bij mij om de kleine details; een geurkaarsje of een leuk bloemetje doen soms wonderen. Een goed hartje in mijn cappuccino daar streef ik naar en misschien ontdekken jullie hem wel in jullie kopje?!

Testimonials

"Als ontwerper en fotografe van Piece of Cake heb ik de ontwikkeling van Piece of Cake van papier tot 3D van dichtbij mogen meemaken. Fabiola en Noraly zijn twee ontzettend gedreven en enthousiaste jonge ondernemers die zin hebben in dit nieuwe avontuur. Natuurlijk heb ik al het een en ander mogen proeven tijdens de fotosessies. Een recept voor succes! Gefeliciteerd ladies!"
Beau

Nieuws

 • Feestje? Promotie? Borrel?
  • July 10th, 2017
  • admin

  Ben jij op zoek naar een leuke locatie voor je feestje? Dan zit je goed bij ons! We hebben onze ruimte al meerdere malen ter beschikking gesteld voor een promotie...

  Terras Open!
  • March 31st, 2017
  • admin

  Terras is eindelijk open.. het zonnetje schijnt.. de ijskoffie staat weer op het menu.. Houd er rekening mee, onze mooie tuin is niet te reserveren, enkel om van te genieten!...